Opstart af pigehold!

I Seest Boldklub, har man de sidste mange år, kunne finde fodboldhold, for børn og unge med indlærings- og udviklingshandicap – for dem med diagnoser som, ADHD og autisme såvel som andre fysiske, psykiske og sociale udfordringer. Holdene er både for piger og drenge.

På disse hold, er træningen tilpasset, til et niveau hvor alle kan være med. Træningen foregår på en rolig måde, hvor der vises hensyn til alle, og hvorpå der er plads til forskelligheder og hvor fokus lægges på, at alle skal kunne være med uanset udfordringer og formåen. Fælles for dem alle, er at de ikke vil kunne fungere på et såkaldt almindeligt fodboldhold, så gennem disse specielle hold, giver Seest Boldklub en mulighed for, at alle kan gå til fodbold og være en del af et socialt fællesskab, såvel som at blive en del af foreningslivet på lige vilkår med alle andre.

image

Så har du lyst til, at spille fodbold, men mangler et sted at gøre det, så er muligheden her nu…!

Som noget nyt, arbejder vi på, at få et pigehold op at stå, da de piger der spiller nu, har et højt ønske om at få deres helt eget hold. Den mulighed har vi valgt at gribe, så herfor søger vi en masse piger, som kunne tænkte sig at spille fodbold.

IMG_5487 – Kopi

Er man over 16 er der mulighed for, at deltage i Landsholdssamlinger i løbet af året og blive udtaget til diverse ture til udlandet. Før er turene bl.a. gået til OL i USA, Sverige, Holland, Georgien og Litauen. Her har vi været heldige, at kunne sende nogen stykker af sted fra Seest Boldklub og i år skal 4 spillere på tur med Landsholdet.

IMG_5490 – Kopi

Lige nu er 4 piger klar til, at gøre dette til virkelighed. Kunne vi finde 2-3 piger mere, så starter vi op. Så kom frisk tøser, så vi kan få drømmen til at blive til virkelighed. For at det kan ske mangler vi dig. Kom og prøv de første 3 gange, er helt uden beregning.

Vi starter op, torsdag D. 9/6, fra 17.30-18.30, og her i ude sæsonen vil træningen foregå på Holbergsvej 50, 6000 Kolding.

Anne Marie Knop Johnsen, som træner udvikling 14-25 år, vil være træner for disse unikke pigerne. Hun kan kontaktes på 28 68 34 58 / annemariekj@hotmail.com, hvis dette kunne være, fodboldholdet for dig.

Ønsker man at læse lidt mere om, hvem vi er kan man finde info på Seestboldklub.dk under fodbold – ungdom.

Vi glæder os til, at høre fra dig og til at byde dig vedkommende i en fodboldklub, hvor der er plads til alle.

Venlig Hilsen, på vegne af Seest Boldklub

Anne Marie Knop Johnsen