Seest Boldklubs fodboldsafdeling børn og ungdom

Seest Boldklub tilbyder fodbold til børn og unge fra U5 til og med U16.

Hvis jeres barn gerne vli deltage, så skal I simpelthen bare dukke op på det angivne træningstidspunkt for jeres årgang, og så kan I spille med nogle gange før I tilmeldes klubben.

Information om kontigent kan I læse om her, og er I usikre på hvornår jeres barn skal træne, så finder i vores træningstider for børn og ungdom her

Er I blevet tilmeldt, og vil lære mere om klubben? Så har vi lavet en pjece som kan downloades som PDF:
Velkommen til nye børn og forældre i Seest Boldklubs fodboldafdeling.

33 minuter siden

Seest Boldklub

Ugens kampoversigt (uge 39).

Det er en spændende spillerunde vi går i møde, hvor specielt lørdagen er fyldt med fodbold, hvor 4 ud af 5 af holdene spiller.

Spillerunden starter med at Serie 6 skal en tur til Andst, hvor en såkaldt bundskraber vil finde sted torsdag aften.

Derefter skal både vores 1, 2 og 3 herrehold i kamp om lørdagen samt vores "jernhårde ladies".

Damerne der i øjeblikket ligger nr. 2 starter lørdagens topbold, hvor de ude møder Hedensted. En sejr skal der til for, at kæmpe med om oprykningen.

Derefter spiller Serie 5.2 ude mod Taulov/Skærbæk, hvor Seest helt usædvanligt ligger sidst i tabellen. Man må sige at de mangler sidste års succes træner Bjørn Aarøe.

Kl 15. er der et festfyrværkeri på Seest Idrætspark, hvor både Seest Boldklubs 1 og 2 hold spiller på samme tid. Serie 3 fik en hjælpende hånd fra KB der slog Erritsø så Seest ligger fortsat på 1 pladsen mens Serie 5.1 ligger nr. 2 og følger godt med førerholdet. Begge trænere har gået yderst stille med dørene omkring taktikken, hvilket tyder på, at de fremmødte tilskuere vil få sig en på opleveren!

Kampe:

Torsdag d. 27/9
Andst IF - Seest Boldklub kl. 18:00

Lørdag d. 29/9
Hedensted IF - Seest Boldklub (Ladies) kl 11:00

Taulov/Skærbæk IF - Seest Boldklub (Serie 5.2) kl 14:00

Seest Boldklub (Serie 3) - Fredericia FF kl 15:00

Seest Boldklub (Serie 5.1) - Bække SF kl 15:00

Held og Lykke til alle holdene

Seest Boldklub
... Læs mereLæs mindre