F&E Fodboldskole i Seest 2021

I år bliver der for første gang arrangeret fodboldskole hos Seest Boldklub.

Sæt kryds i kalenderen i uge 31, fra mandag 2. august til fredag 6. august.

En F&E fodboldskole er ikke bare en normal fodboldskole – det er en fodboldskole med fokus på det hele fodboldmenneske.

Vi udfordre alle kommende fodboldstjerner mentalt, teknisk, taktisk og fysisk igennem forskellige øvelser, og intensiv træning uanset alder, og niveau. Vi elsker at have fokus på det hele fodboldmenneske, og det har vi på vores fodboldskoler!

Som deltagere får du:

– Fuld tøjpakke – F&E fodboldskole speciel edition trøje, & shorts fra Craft Sportswear

– Fodboldskole drikkedunk

– Fodboldskole diplom

– Feedback efter ugen

– Select fodboldskolebold

– 5 dages træning, hvor du udfordres mentalt, teknisk, taktisk og fysisk på dit niveau

– Sundt, og lækker frokost alle 5 dage.

– Forfriskninger alle 5 dage i form af frugt

Og, en oplevelse som du sent vil glemme.

Pris: 995.- inkl. moms.

Fodboldskolen er for drenge, og piger fra U6 (årgang 2015) til U14 (årgang 2007). Fodboldskolen er fra mandag til torsdag fra kl.9-15, og fredag fra kl.9-14.
Tilmeldingen skydes i gang, lørdag d.28 november 2020, kl.10:00 på Billetlugen – og, er efter først til mølle princippet. Tilmeldingslinket vil deles på Facebook og her på hjemmesiden når det er klart.

Læs meget mere og find videoer og billeder fra fodboldskolen lige her: www.fodboldskole-fodboldogevent.dk

Sæt et kæmpe kryds i kalenderen, og så glæder vi os helt vildt til at se din fodboldstjerne til næste sommers helt store oplevelse i Seest.
——-
👉 Hvad er en F&E fodboldskole?
En F&E fodboldskole er ikke bare en normal fodboldskole – det er en fodboldskole med fokus på det hele fodboldmenneske. Vi udfordre alle fodboldstjerner mentalt, teknisk, taktisk og fysisk igennem forskellige øvelser, og intensiv træning. Vi elsker at have fokus på det hele fodboldmenneske, og det har vi på vores fodboldskoler!
Ingen er perfekte, og ingen er ens, derfor tilpasser vi træningen efter niveau, og alder – og, vi lære spillerne at det er helt okay at lave fejl, for at blive bedre. Derfor vil fodboldspillerne også opleve at der er flere trænere/assistenter på i hver gruppe, for at alle fodboldspillere bliver set, hørt og hjulpet.

Alt i alt er vores fodboldskolekoncept et koncept som giver alle fodboldstjernerne en uforglemmelig oplevelse, og samtidig en fyldt rygsække med en masse værktøjer som de kan bruge i egen klub, og haven 🌟

Har du spørgsmål til fodboldskolen?