Bliv fodbolddommer

KAN DU HOLDE HOVEDET KOLDT?

Uddannelse:
Nu har du chancen for at blive fodbolddommer. Vi giver dig de fundamentale redskaber til at lede en fodboldkamp, og så får du hele kursusgebyret tilbage, når du har dømt 20 kampe for JBU. Uddannelsen kan tages i løbet af en weekend eller over fem til otte hverdagsaftener

Tør du udfordre dig selv?
Eller kan du bare godt lide fodbold og har lyst til at lære et lede fodboldkampe på en neutral, diskret og myndig måde?

Så bliv fodbolddommer!
I løbet af efteråret tilbyder vi kurser, hvor du lærer de fundementale redskaber til at lede en fodboldkamp. Et kursusforløb med både praktisk og teoretisk indhold med elementer til brug for din personlige udvikling.

Indsigt i Fodboldloven
Du får indsigt i udvalgte områder af Fodboldloven, og du får kendskab til de praktiske sider af dommergerningen.
Dermed har du de formelle forudsætninger for at dømme fodboldkampe under JBU og DBU.
Herudover har du efterfølgende mulighed for at dygtiggøre dig yderligere på de videregående tilmeldingskurser.

Man skal være fyldt 15 år

Som fodbolddommer skal du kunne optræde i en myndig rolle, hvor alder ikke betyder så meget som din evne til at styre begivenhederne med overblik og selvtillid. Kursister skal dog være fyldt 15 år på eksamenstidspunktet.
Kursusforløbets teoridel foregår over en weekend eller seks hverdagsaftener. Dertil kommer en weekenddag til den praktiske del. Herefter vil der være en afsluttende eksamen.

Kursusgebyret retur efter 20 kampe

Uddannelsen koster 1.085 kr., hvilket dækker undervisning, materialer, lovbog og eksamen. Flere fodboldklubber tilbyder finansiering for deres medlemmer. Når du har dømt 20 kampe for JBU inden for den første sæson, får du gebyret retur ved at indsende et refusionsskema.

Seest Boldklub betaler for uddannelsen.

Læs mere om uddannelsen ved at klikke her.

KILDE: www.jbu.dk