Seest Boldklub – fodbold senior

Seest Boldklubs fodboldafdeling har et hold for alle – det gælder både serie 2, oldboys, veteran og kvindehold.

Vil du gerne spille med?

Så tag dine sko under armen, benskinner på og find os på følgende tidspunkter;

Træningstider Senior

Hold Ugedag Tid
Serie 2 Tirsdag og Torsdag 18.30-20.00
Serie 4 Tirsdag og Torsdag 18.30-20.00
Serie 5 Tirsdag og Torsdag 18.30-20.00
Serie 6 Tirsdag og Torsdag 18.30-20.00
Damesenior Tirsdag og Torsdag 18.30-20.00

Ovenstående tider er når vi starter på græs fra ca. 1 april.

Er du ny og vil gerne starte til fodbold i Kolding? Så kom forbi til en træning.

1 time siden

Seest Boldklub

Ugens kampoversigt (uge 39).

Det er en spændende spillerunde vi går i møde, hvor specielt lørdagen er fyldt med fodbold, hvor 4 ud af 5 af holdene spiller.

Spillerunden starter med at Serie 6 skal en tur til Andst, hvor en såkaldt bundskraber vil finde sted torsdag aften.

Derefter skal både vores 1, 2 og 3 herrehold i kamp om lørdagen samt vores "jernhårde ladies".

Damerne der i øjeblikket ligger nr. 2 starter lørdagens topbold, hvor de ude møder Hedensted. En sejr skal der til for, at kæmpe med om oprykningen.

Derefter spiller Serie 5.2 ude mod Taulov/Skærbæk, hvor Seest helt usædvanligt ligger sidst i tabellen. Man må sige at de mangler sidste års succes træner Bjørn Aarøe.

Kl 15. er der et festfyrværkeri på Seest Idrætspark, hvor både Seest Boldklubs 1 og 2 hold spiller på samme tid. Serie 3 fik en hjælpende hånd fra KB der slog Erritsø så Seest ligger fortsat på 1 pladsen mens Serie 5.1 ligger nr. 2 og følger godt med førerholdet. Begge trænere har gået yderst stille med dørene omkring taktikken, hvilket tyder på, at de fremmødte tilskuere vil få sig en på opleveren!

Kampe:

Torsdag d. 27/9
Andst IF - Seest Boldklub kl. 18:00

Lørdag d. 29/9
Hedensted IF - Seest Boldklub (Ladies) kl 11:00

Taulov/Skærbæk IF - Seest Boldklub (Serie 5.2) kl 14:00

Seest Boldklub (Serie 3) - Fredericia FF kl 15:00

Seest Boldklub (Serie 5.1) - Bække SF kl 15:00

Held og Lykke til alle holdene

Seest Boldklub
... Læs mereLæs mindre