F&E Fodboldskole i Seest 2022

Skal du med til sommerens helt store fodboldoplevelse i klubben i 2022?

Seest Boldklub kan i år igen byde velkommen til fodboldskole, og årets samarbejdspartner er, som sidste år, Fodbold & Event.

Sæt derfor kryds i kalenderen i uge 31, fra mandag 1. august til fredag 5. august.

Fodboldskolen afholdes for drenge og piger fra U6 (årgang 2016) til U14 (årgang 2008). En uge fyldt med masser af fodbold, nye venskaber og mindeværdige fodboldoplevelser. Vi udfordre dig teknisk, taktisk, fysisk og mentalt gennem øvelser som er tilpasset efter dit niveau og alder.

Fodboldskolen har fokus på at give dig en uforglemmelig fodboldskole uge, hvor der i 2022 er skruet ekstra op for gode oplevelser.

Som deltagere på en F&E fodboldskole får du:

Fuld tøjpakke fra Craft Sportswear – F&E Fodboldskole speciel edition t-shirt, shorts & strømper

Drikkedunk & støvlepose

Diplom

Sundt & lækker frokost alle dage

Select bold

5 dages træning, hvor du udfordres mentalt, teknisk, taktisk og fysisk på dit niveau

Forfriskninger alle 5 dage i form af frugt

Og, en oplevelse som du sent vil glemme med venner og fodbold

Der vil blive lavet et hold for CP/parasportspillere som kan deltage uanset alder. Vi havde kæmpe succes med det i 2021 og glæder os derfor over at kunne lave tilbuddet igen.

Billetsalget skydes i gang lørdag d.27 november kl.10:00www.fodboldogevent.dk/fodboldskole. Læs mere omkring fodboldskolen lige her: https://www.fodboldogevent.dk/products/fodboldskole-seest-boldklub

Sæt et kæmpe kryds i kalenderen, og så glæder vi os helt vildt til at se din fodboldstjerne til sommerens helt store fodboldoplevelse i 2022

Har du spørgsmål til fodboldskolen?