Kontingent 2019

Det er tid til kontingent i Seest Boldklub. Da vi oplever en stor stigning af nye spillere, så er her lidt information. Samt information til gamle spillere.

Det er meget vigtigt at nye spillere får tilmeldt sig hurtigst muligt. Hvis I ikke er tilmeldt, så vil det ikke være muligt at spille kampe for Seest Boldklub, før vi har dit spillercertifikat og du har betalt. Det kan nemt tage en uges tid, før vi får dit spillercertifikat fra din tidligere klub. Vi kan ikke gøre noget i dette tilfælde, og vi kan ikke åbne op. Så lad være med at indmelde jer 2 timer før kampstart ved første kamp.

Automatisk kontingent fremover
Som noget nyt, så vil ALLE seniorspillere blive tilmeldt automatisk kontingentbetaling, når I betaler – Dette vil være et krav for at spille i Seest Boldklub. Det vil sige, at vi selv trækker kontingent, når du er tilmeldt i klubben via dit Dankort. Du vil få en reminder 1 uge før, at vi trækker pengene.
Derfor er det vigtigt, at du husker at udmelde dig i klubben, hvis du stopper. Ligesom du ville gøre, med dit Fitness medlemskab, eller dine dameblade.

Er du ny i klubben, men har indenfor de sidste par år spillet i en anden klub?
Gå ind på https://seestboldklub.dk/seest-boldklub/senior/indmeldelse/  – Meld dig korrekt ind. F.eks. ”Herre senior” eller ”damesenior”. Hvis du er tidligere fodboldspiller, så har du et DBU login (Fodboldpas login) Login med det. Udfyld dine informationer, betal direkte, husk at udfylde tidligere klub, så vi kan få dit spillercertifikat over.

Er du ny i klubben, og har ikke spillet i mange år?
https://seestboldklub.dk/seest-boldklub/senior/indmeldelse/  – Meld dig korrekt ind. F.eks. ”Herre senior” eller ”damesenior” og lav et login. Udfyld dine informationer, betal direkte, husk at udfylde tidligere klub, så vi kan få dit spillercertifikat over.

Er du tilmeldt som spiller i Seest Boldklub?
Så skal du IKKE gøre noget. Du vil få tilsendt et betalingslink, eller få trukket penge til 1 april. Hvis du mod forventning ikke har modtaget noget et par dage før 1 april, så kontakt Jimmy Rygaard Hansen på rygaard@stamgaest.dk.

Du kan altid se via DBU appen om du er korrekt tilmeldt Seest Boldklub. Her retter du også dine personlige oplysninger, så vi altid har din nye mail adresse, tlf. nummer osv.
Hvis du ikke selv opdatere dine dataer, så er der dermed også en risiko for at du ikke får en opkrævning, og dermed bliver spærret automatisk til kamp.

Hvis man ikke betaler rettidigt, så vil systemet spærre din konto, og du kan ikke udtages til kamp.

Bemærk at vi har delt kontingent ud, så det nu er 875,- i foråret, og 875,- i efteråret. Altså samme pris, bare delt lige op, da vi også har spillet kunst om efteråret de sidste sæsoner.