Tips og tricks til trænerne

Tips til træningsøvelser:
Mangler du øvelser til træningen af dit fodboldhold, er der godt nyt fra DBU og lokalunionerne, som nu lancerer en fælles øvelsesdatabase. Databasen er frit tilgængelig for alle interesserede – der er øvelser for både børn, unge og seniorspillere.
http://www.jbu.dbu.dk/exercise/


Download DBU’s børnetræningsmanual
Fodboldtræning med børn skal være på børnenes præmisser. Derfor har DBU i sidste uge udsendt det nye børnetrænermanual til DBUs instruktører, alle kommende trænere på DBUs Fodboldskoler og alle, der p.t. er i gang med DBUs træneruddannelser.

Nu har alle interesserede mulighed for at downloade manualen på dbu.dk.

Indeværende år er på mange måder allerede blevet en lille milepæl, når man snakker børnefodbold i Danmark. DBU er med det nyrevideret holdningshæfte; ‘Holdninger & handlinger’ og ‘Den nye vej’ for alvor er kommet på banen og har bragt fokus på børnefodbold og i debatten om, hvordan man bedst muligt etablerer et godt børnefodboldmiljø og læringsmiljø i ét.

DBU har således taget konsekvensen af udviklingen og er i fuld gang med at tilrette vores koncepter og vores uddannelsesmaterialer, så de hele vejen igennem er i tråd med vores holdninger. DBU har derfor udgivet en ny børnetræningsmanual, der med afsæt i de tidligere Fodboldskolemanualer kommer med et godt bud på alle de vigtige ingredienser en god børnetræner skal indeholde.

Klik her for at læse mere og download.

Kilde:www.dbu.dk