11-12 juni afholdes det Stafet for Livet i Seest Idrætspark. I er alle velkommen forbi, enten som besøgende, eller som deltager på et af de hold, der er tilmeldt.
Fra kl 13-16 lørdag vil der være fodboldaktiviteter for alle børn, hvor der testes af diverse udstyr fra Fodboldskolen Fodbold & Event, som afholdes i Seest i uge 31.

Rent praktisk:
Klubhuset og omklædning vil fungere som normalt. Kafeteriet er åbent, og man kan købe kaffe, kage, pølser og div. både indenfor og i teltet udenfor. Indtægterne fra salget går til klubben, så støt endeligt op 🙂

Der vil dog være større pres på omklædningen, men det løser vi og bruger tavlen ved multibanen aktivt så man ser hvilke omklædningsrum, der er ledige.
Parkering vil blive på grusbanen, da adkomstvejen til klubhus er spærret af ved indkørsel til Trailcenter.

Følgende hold har hjemmekamp og skal være ekstra obs:

U11 Drenge Lørdag kl 10.00 mod KB.
U10 Drenge Lørdag kl 10.00 (stævne med Gauerslund, BPI, Vamdrup, Ammitsbøl og AVGIF. Sidste kamp 11.20
U14 Drenge Lørdag kl 11.00 mod Vejle Kammeraterne

U15 Drenge Søndag kl 11.00 Mod Haderslev
U11 Pige Søndag kl 11.00 mod HOG Hinnerup
Senior Serie 5 kl 13.00 og 15.00 mod hhv Erritsø og Gesten

Kort om stafetten:
Stafetten har som formål, at sætte fokus på kræftsagen, støtte dem der kæmper, og mindes dem, der ikke er her længer. Stafetten består af hold, der går stafet på fastlagte ruter.

Ud over selve stafetten, er der underholdning og aktiviteter for børn og voksne på pladsen. Seest Boldklub står for mad og drikke, og man kan købe specialkaffe ved Kaiser Kaffe.
Åbningsceremonien er lørdag kl 12, med efterfølgende fighterrunde og holdpræsentation. Stafetten afsluttes søndag med underholdning af tryllekunstner og entertainer Christian
og en kort afslutningsceremoni fra kl 11.00.

Kontakt Øyvind Johansen – 27639236 / oeyvindjoha@gmail.com hvis der er spørgsmål eller opstår akutte problemer på selve dagen.

Har du spørgsmål til Stafet for livet?

7 + 9 =