Støt Seest Boldklub, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Seest Boldklub, hver gang du tanker. Du støtter vores klub med 5 øre for hver liter, du tanker med OK Benzinkortet – uanset hvor du tanker i Danmark. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en...
Spil krolf i Seest!Nye spillere er meget velkommen til at prøvespille, og dette kan foregå hver torsdag kl. 14.00 eller kl. 19.00 i maj måned. Seest Boldklubs Krolfafdeling stiller udstyr og instruktører til rådighed.

Eventuelle nye spillere skal blot møde op ved klubhuset på de anførte tidspunkter og vil så her blive modtaget af en repræsentant fra afdelingen. Såfremt man efter prøveperioden ønsker at forsætte spillet koster det kun kr. 250,00 pr. år for at deltage. Klubben sørger for nødvendigt spilleudstyr (ikke beklædning).

Der spilles mandag, tirsdag, onsdag og torsdag aften fra kl. 19.00. Onsdag aften er forbeholdt klubbens turneringshold til at spille turneringskamp eller træne. Dog må andre også gerne spille denne aften, men må blot regne med at er der turneringskamp så spiller øvrige på den bagerste del af banen.

Vi spiller også som tidligere torsdag eftermiddag fra kl. 14.00 – 16-00.

Som noget helt nyt i år vil vi forsøge os med at spille onsdag formiddag fra kl. 10.00 – 12.00 og der er for dem som ikke kan spille om aftenen men alle må deltage.

Yderligere informationer kan indhentes hos formand.

Venlig hilsen

Seest Boldklubs Krolfafdeling

Leif Jensen

Seestvej 49G

6000 Kolding

Tlf. 2145 0756

Mail. rljensen@stofanet.dk

 

 

8 timer siden

Seest Boldklub

Vi har i dag haft besøg af alle børnene i indskolingen på Bakkeskolen. Pigerne deltog i pigeraketten, mens drengene var inviteret over til en hyggedag, med fodbold, krolf og en gåtur i Hylkedalen.
Vi har haft et godt samarbejde med Bakkeskolen, og uden deres hjælpsomhed, havde vi aldrig samlet 100 piger til pigeraketten.
Vi vil gerne sig tak til kolding kommune, Bakkeskolen og vores sponsorer, Seest bageri, Rema 1000, Royal Unibrew, H&P frugtimport og Ikon sport og erhverv, uden dem ingen pigeraket.
#pigeraketten #bakkeskolen
... Læs mereLæs mindre

Comment on Facebook

Tak for et kanon arrangement, uden tvivl en succes⚽

2 dage siden

Seest Boldklub

Vi mangler 5-6 personer der kan hjælpe med at tage et telt ned, nu på lørdag den 25 maj.
Vi starter kl 10 og tager cirka 1,5 time.
Er der nogen der kan hjælpe?
... Læs mereLæs mindre

Load more

Kontakt Krolfafdelingen i Seest Boldklub

Har du et spørgsmål til os, eller vil du give os en besked? Udfyld formularen, og vi vender retur.