Seest arrangerer bankospil 13. marts

BANKOSPIL 2018 Traditionen tro, så afholder vi Seest Boldklubs årlige bankospil på Bakkeskolen d.13 marts kl.19.00. De sidste par år, har vi haft fuldt hus. Der vil være gode og sjove præmier fra vores gode sponsorer. Kom i lidt god tid, og få de gode...

Tennisbanerne gøres klar til sæsonen 2017

Der blev lørdag i foråret 2017 arbejdet hårdt på at lave banerne klar til sidste sæson af tennis i Seest tennisklub. Vel mødt dukkede 10 mand op og hjalp til med klargøringen af banerne. Igen i år var opgaven lige til, da der var lagt et rigtig godt forarbejde af...

Spil krolf i Seest!

Nye spillere er meget velkomme til at prøvespille, og dette kan foregå hver torsdag kl. 14.00 eller kl. 19.00 i maj måned. Seest Boldklubs Krolfafdeling stiller udstyr og instruktører til rådighed. Eventuelle nye spillere skal blot møde op ved klubhuset på de anførte tidspunkter og vil så her blive modtaget af en repræsentant fra afdelingen.
Såfremt man efter prøveperioden ønsker at forsætte spillet koster det kun kr. 250,00 pr. år for at deltage. Klubben sørger for nødvendigt spilleudstyr (ikke beklædning).

P.g.a. stor tilslutning til at spille krolf mandag aften, er der indtil videre lukket for tilgang til disse aftener, for såvel nye som nuværende spillere, der ønsker at bytte spilleaften.

Mvh

Leif

Yderligere informationer kan indhentes hos krolfafdelingens formand.

Med venlig hilsen
Leif Jensen
tlf. 2145 0756
e-mail: rljensen@stofanet.dk

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Kontakt Krolfafdelingen i Seest Boldklub

Har du et spørgsmål til os, eller vil du give os en besked? Udfyld formularen, og vi vender retur.